Alfa Forni Stone Oven
Kiedy design tworzy świetny piekarnik!
Opatentowana technologia przepływu ciepła
- drzwi wyposażone w wizjer do ciągłego monitorowania żywności, nawet gdy są zamknięte
- komora gotowania w całości wykonana ze wzmocnionej stali nierdzewnej
- podwójna warstwa izolacji z włókna ceramicznego zatrzymuje ciepło i zapobiega przegrzaniu zewnętrznej ramy
- cztery cegły ogniotrwałe w podłodze mają grubość prawie 3 cm (1,2 cala), aby stopniowo wchłaniać i uwalniać ciepło
- łopatka piekarska do pizzy typu „wsuń i wysuń” pozwala w pełni wykorzystać „Alfa Brio” do wypiekania pizzy, chleba i calzonów
- opatentowana technologia przepływu ciepła zapewnia doskonałą wydajność gotowania
- usta piekarnika „Alfa Brio” są zaprojektowane tak, aby zmaksymalizować ilość ciepła w komorze oraz łatwiej obracać pizzę w jej wnętrzu

Karta produktu
Parametr | Wartość |
---|---|
Wymiary pieca | 70 x 40 cm |
Rozmiar podłogi piekarnika | 0.28 cm² |
Czas nagrzewania | 15 min |
Spalanie drewna | 1.07 kg/h |
Pojemność piekarnika | 2 pizze, 2 kg ciasta |
Maksymalna temperatura | 500°C |
Waga | 125 kg |